Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


5. RÉSZ: Halihó új stílus:)))

Szeptember 27-28-29 péntek szombat vasárnap

ÚÚÚÚ de rég nem írtam naplót!

Szóval hol is kezdjem?

Na szóval. Dakotával való szakításom után Rosa és a hozzánk csatlakozó új legeslegjobb barátnőnk Amber :)))) úgy döntöttek kirángatnak a depiből. De mivel a sötét színű ruhatáramról nem voltam hajlandó lemondani, más módszerhez folyamodtunk. Először is eladtuk a hajvasalómat....merthogy "Eliza nem leszel emos felfogtad???" kiáltással Amber le is rendezte az ügyet. Hát igen...triónk harmadik tagja Amber elég kritikus ha a két LLB-jétől van szó, de abszolút jóindulatból teszi. Már ha az "Eliza az emós külsőddel úgy nézel ki mint egy lenyalt senki!" kiáltást annak lehet venni :)))) A kedvünkért még a sulisitársaink szadizásáról is lemondott:))) Mondjuk nem teljesen...de tőle már az is nagy teljesítmény, hogy a többiekre csak egy "kinyírlak ha hozzám szólsz" pillantát vetve elsétál mellettük. ^_^

Szóval kivágtuk a hajvasalómat, a halálfejes pink-fekete cuccaim kuka, a fekete körömlakk kuka, a koromfekete sminkjeim kuka, a szobám fala, ami sötétbarna, hétvégén átfestjük, a hajam színét feketéről világosbarnára festjük (az az eredeti szín) a lehangoló sötét bútoraim kuka, vagy legalábbis eladjuk, a szadizós zenéim kuka, szadizós posztereim kuka, az összes közösségiről leszedjük a sötétnek minősíthető cuccokat, és végül de nem utolsó sorban: mindent kicserélünk.

És hogy honnan van minderre pénzem? Onnan, hogy a szüleim amerikában (apám cégvezető, anyám divatfotós) halálra keresik magukat. Így örömmel fogadták a stílusváltást mondván "kislányom már így is elegünk volt hogy ilyen idióta befordulós stílusod van váltsd át valami másra de sürgősen".

Szóval most hétvégén, vagyis pénteken suli után egyből elmentünk új cucokat vásárolni. Végül (mivel nem voltam hajlandó a sötét cuccokról lemondani), Amber felajánlott valamit.

-Najó! Eliza! Elegem van! Mutatok valamit! - Azzal berángatott egy abszolút nekem való helyre. Úgy döntöttem, ezentúl itt fogok vásárolni.

A helyiség ahova Amber berángatott minket, elképesztő...színes volt. Szmájlis, szivárványos, állatos, cuki cuccok mindenhol. És legnagyobb örömömre voltak olyan kifejezetten aranyos cuccok amik kaphatóak voltak sötétben.

Végül úgy döntöttem, hogy kombinálom a sötét cuccokat a vidám és hangulatos szines imádni való cuccokkal.

Végül Amber és Rosa legnagyobb döbbenetére azonnal megtörtént a stílusváltás. Követeltem, hogy vegyünk minél több cuccot.

Végül: egy nagycsomó sötét szmájlis, virágmintás, szivecskés, zsiráfos(!!!) pólót vettem, két sötét farmert és még csőgatyákat 8(!!!) féle színben. És mivel hirtelen a zsiráf lett a kedvec állatom, vettünk zsiráfos kitűzőket, vagy tizet, mert mindegyik más zsiráfot ábrázolt. Aztán vettünk mindenféle színű kitűzőt, hajpántot, csatot, hajbavaló masnit, virágot, szines karkötőket nyakláncokat, végül vettünk öt pár más más színű deszkás cipőt. Aztán egy gördeszkát mert meg akartam tanulni suliba menni vele. Aztán akusztikus és basszus gitárt is vettünk, mert azt is meg akartam tanulni.

Aztán vettünk még hajgöndörítőt, aminek muszáj volt lenni mert elegem volt az egyenes hajamból. Aztán elmentünk fodrászhoz aki kicsit megigazította a hajam és kaptam oldalra csatolható frufrut is.Ja és eredeti világosbarna lett a hajam, amilyen régen. Azután elmentünk, és 12 féle színű körömlakkot vettünk, majd még 5 pulcsit 5 színben. Mindegyiken vagy smiley, vagy szivecske, vagy virág, vagy pedig az elmaradhatatlan új kedvenc állatom: zsiráf volt:))))

Miután ezzel végeztünk, elmentünk falfestéket venni. ÉÉÉÉÉÉÉS...vettünk citrom és narancs színűt mert ahhoz ragaszkodtam:) A bútorokat is megvettük: két gitárállvány, egy narancssárga gardróbszekrény, egy fésülködőasztal, mivel vettünk natúr smink-készletet is, meg göndörítő fésűt meg szines hajgumikat...

Narancssárga íróasztal, narancssárga ágy, új szines ágyneműk, szines asztali és állólámpa, világosbarna szőnyeg, és három babzsákfotel. Az egyik narancs színű(én), a másik lila(Rosa), a harmadik fehér(Amber).

A bútorok szombaton jöttek, addig a falfestéssel és a szőnyeg lerakásával kész voltunk, szombatra virradó hajnal volt mire végeztünk. A bútorokat a szállítók segítettek rendberakni, és az állványokra elhelyeztem a gitárjaimat is:))) Új posztereket raktunk ki új együttesemről, a FOB-ról(Fall Out Boy) mert imádom:)) Amber szerint mondjuk szar, de mindegy, mert nekem tetszik:)) A ruháimat, körömlakkjaimat cipőimet, és új szürke válltáskámat amikre ráraktam a kitűzőimet, kiegészítőimet, és posztereket,  gitárokat és a gördeszkát is helyre raktam, a lányokat meghívtam mekizni hogy megköszönjem a segítségüket:)))) Aztán elmentünk színes divatsálat meg a laptopomra szines matrickat venni mert azokat elfelejtettük. xD

Végül kerültek matricák a laptopomra és a sálak is a szekrényben vannak):)))) Hát így telt a hétvégém :)